VERZENDEN & LEVERING


Verzenden & levering

Verzenden (standaard)
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging. Woon je in Bunschoten - Spakenburg of Eemdijk dan bezorgen  wij je bestelling diezelfde dag nog bij je thuis.
Kosten
De standaard (POSTNL) verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,99 (incl. 21% BTW) per pakketje.
Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 
Zendingen binnen Bunschoten - Spakenburg of Eemdijk worden gratis bezorgd bij een minimale bestelwaarde van €25,-. Zit je onder dit bedrag dan betaal je €3,50.
Levering
Levering met PostNL: Heb je voor 15:00 u besteld (maandag t/m vrijdag)dan word het dezelfde dag nog verstuurd en heb je het de volgende dag al in huis.
Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update.
Woon je in Bunschoten - Spakenburg en heb je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 13:00 uur besteld dan word het dezelfde dag nog geleverd.
Vertraging
Het kan zijn dat een van onze verzendpartijen een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. Difa is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar online@difabydianaenbo.nl , dan kijken wij met je mee!